Robust Global Investment – Home

ROBUST

Un bosc és robust pel seu conjunt. Arbres, roques, aigua, temperatura, núvols, vent, … És alhora contundent i delicat, complex i senzill, resistent i s’adapta a l’entorn. Cal respectar-ho. A ROBUST cuidem molts aspectes de la inversió per obtenir el mateix equilibri i consistència, treballem per simplificar el complicat actuant sempre amb respecte. Sóm Lluís Peralta i Sergio Soro i en aquesta web expliquem des del 2012 la gestió que realitzem del fons ROBUST Renta Variable Mixta Internacional FI.

Foto equipo Robust Sicav

 Presentació inversor institucional

 Presentació inversor minorista

Qué ofereix ROBUST a l’inversor?

1 Una experiència d’inversió de qualitat

Equip 100% dedicat, enfoc conservador, inversió ben diversificada en actius senzills que entenguis, rendiment atractiu amb risc controlat i tot amb molta transparència i comunicació.

2 Inversió Sostenible

Fem Inversió Sostenible i Responsable (ISR). Utilitzem criteris ambientals, socials i de gobernança per a la selecció d’empreses, a més dels pròpiament financers.

Resultats

El nostre objectiu es oferir un bon rendiment amb un risc controlat. Des del 2012 acumulem un retorn mig anual (TACC) del 6,6% amb una volatilitat (risc d’oscil·lacio) del 7,3%.

Reconeixement

Morningstar (referent mundial en ràting de fons) ens ha atorgat una qualificació de 4 estrelles a 3 i 5 anys i 5 globus en sostenibilitat. Col·laborem amb diversos mitjans de comunicació. Som membres de spainsif, el principal fòrum de la inversió sostenible.

    Expansión