Robust Global Investment – Home

ROBUST

Un bosc és robust pel seu conjunt. Arbres, roques, aigua, temperatura, núvols, vent, … És alhora contundent i delicat, complex i senzill, resistent i s’adapta a l’entorn. Cal respectar-ho. A ROBUST cuidem molts aspectes de la inversió per obtenir el mateix equilibri i consistència, treballem per simplificar el complicat actuant sempre amb respecte. Sóm Lluís Peralta i Sergio Soro i en aquesta web expliquem des del 2012 la gestió que realitzem del fons ROBUST Renta Variable Mixta Internacional FI.

Foto equipo Robust Sicav

 

Qué ofereix ROBUST a l’inversor?

1 Una experiència d’inversió de qualitat

Equip 100% dedicat, enfoc conservador, inversió ben diversificada en actius senzills que entenguis, rendiment atractiu amb risc controlat i tot amb molta transparència i comunicació.

2 Inversió Sostenible

Fem Inversió Sostenible i Responsable (ISR). Utilitzem criteris ambientals, socials i de gobernança per a la selecció d’empreses, a més dels pròpiament financers.

Resultats

El nostre objectiu es oferir un bon rendiment amb un risc controlat. Des del 2012 acumulem un retorn mig anual (TACC) del 5,4% amb una volatilitat (risc d’oscil·lacio) del 7,5%.

Reconeixement

A Morningstar (referent mundial en ràting de fons) tenim una qualificació de 3 estrelles a 3 i 5 anys, i 4 globus en sostenibilitat. Col·laborem amb diversos mitjans de comunicació. Som membres de spainsif, el principal fòrum de la inversió sostenible.

    Expansión