BENETEAU – Junta General d’Accionistes 2017

Beneteau, que representa un 1,8% de la cartera del fons, va celebrar el passat dia 27 de gener la seva Junta General d’Accionistes (Veure ordre del dia). Nosaltres vam enviar les nostres instruccions via el Proxy (delegat) independent.

Un dels punts més destacats de la Junta va ser el nomenament d’Anne Leitzegen per al Consell alhora que surten de l’òrgan Luc Dupé i Christian de Labrieff. Estan remodelant el Consell per adaptar-se a les directrius de gobernança que marca la AFEP/MEDEF. Aquest canvi suposa que el percentatge de dones en el màxim òrgan supervisor passa del 30% al 44% i es converteix en la segona empresa del nostre fons que més s’acosta a la paritat de gènere. Vam votar A FAVOR del seu nomenament.

Un altre punt a destacar és la votació (consultiva) sobre les remuneracions del Consell Supervisor i el Comitè Executiu. La gestió que ha realitzat el Conseller Delegat (Hervé Gastinel) en el seu primer any ens sembla molt bona doncs ha avançat en la reestructuració de l’empresa i ha recuperat un bon creixement dels ingressos. En tot cas en l’informe anual es detalla la seva remuneració i la de la resta d’executius i de consellers però no s’expliquen els criteris que s’utilitzen per assignar un nivell de remuneració o un altre. A manera de queixa hem votat EN CONTRA de la retribució del President del Consell (Yves Lyon Cahen) doncs és el responsable màxim en temes de Gobernança.

Hem votat A FAVOR de la resta dels 20 punts de la Junta.

This entry was posted in ISR and tagged . Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.