Incrementem la exposició a Renda Variable aprofitant valors penalitzats pel mercat

Divendres passat (dia 12/12) vam aprofitar per incrementar la posició del Fons en Renda Variable 8 punts fins al 64%. Un cop passat el referèndum italià no hi ha més motius per estar per sota de l’objectiu del 60% que vam establir a l’octubre. A més les dades de creixement econòmic que es van publicant apunten a més solidesa del cicle actual:

ocde-des-16

Un 60% d’exposició indica que creiem que els impactes potencials que pot rebre el mercat poden ser absorbits donat el creixement econòmic, tenint en compte però que aquest es moderat.

criteris-exposicio-des-16-2

eevol-exposicio-simplificada-des16

Hem aprofitat per afegir posicions en valors que han estat penalitzats per la elecció de Trump (VESTAS -23% des de les eleccions), valors que el mercat ha deixat enrere en la seva rotació cap al Value (ROCHE i NOVARTS -18% YTD ambdues) i valors que els analistes no estan recomanant majoritàriament (IBM, BMW i VOSSLOH).

Després d’aquestes operacions, dels 15 valors principals que tenim actualment a la cartera del fons, 10 estan per sobre del 4% del patrimoni. Són inversions que veiem “clares” tenint en compte la evolució dels seus resultats, el seu balanç i la situació del seu sector. “En progrés” hi tenim 3 empreses, dues de les quals (IBM i VOSSLOH) estem incrementant progressivament. “En espera” tenim les 2 empreses restants. La exposició a BENETEAU també estem mirant d’incrementar-la.

pesos-des-16

 

This entry was posted in Notes gestió. Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.