Inverteix

El primer cop

Emplena, signa i envia aquests 6 documents a GVCGaesco Gestión (Dr Ferran 3-5 08034 Barcelona). Pots avançar-los escanejats per email per avançar l’operació (atencioclient@gvcgaesco.es):

  • DNI escanejat
  •  Butlleta d’operacions (instruccions)
  •  KYC (Know Your Client: dades personals) (instruccions)
  •  Test de Conveniència (sobre el teu coneixement dels Fons)
  •  Primera pàgina del DFI signada (Dades Fonamentals per a l’Inversor)
  •  Primera pàgina de l’informe trimestral de la CNMV signada

 

Transfereix al compte del Fons el capital que desitgis invertir, indicant el teu nom complet i DNI. El compte des de la qual transfereixis el capital ha de tenir els mateixos titulars que els indicats a la butlleta d’operacions. Envia a atencioclient@gvcgaesco.es el justificant de la transferència:

ES4400385777170010002576 (Banc depositari: Santander Investments Services)

Una vegada activat com a inversor GVCGaesco t’enviarà per email les claus d’accés a la zona de clients de la web (www.grupo.gvcgaesco.es).

Qualsevol dubte no dubtis a posar-te en contacte amb Atenció al Client a atencioclient@gvcgaesco.es o al 93.366.27.27.

Les següents ordres

En cas que sigui una subscripció solament hauràs d’enviar per email la butlleta i el justificant de la transferència. Si és un reemborsament envia la butlleta indicant-hi el número de compte bancàri on hem d’enviar el capital.

Liquiditat

Pots tramitar ordres de subscripció o de reemborsament tots els dies hàbils de l’any. Les operacions es tramiten el mateix dia en cas que enviïs l’ordre abans de les 11.30h del matí. Afegeix un dia més per tal què l’operació es liquidi. En cas de subscripció veuràs la teva nova posició al cap de dos dies. En cas de reemborsament afegeix un dia addicional perquè el capital arribi al teu compte bancari via transferència.

Comissions

Les operacions d’obertura, subscripció, reemborsament o manteniment no comporten comissió alguna. L’única comissió que tindràs és la de gestió (1,5% anual) i al voltant d’un 0,10% anual addicional per altres despeses (dipositari, auditoria, CNMV).

Traspàs de fons

En cas que vulgui traspassar la teva posició en un fons a ROBUST hauràs d’enviar la butlleta i un d’aquests dos formularis (nacionalinternacional) en funció del tipus de fons d’orígen. Si és la primera operació que realitzes amb nosaltres hauràs d’enviar també la resta de documents especificats en el primer punt.

Altres opcions

Alternativament pots comunicar-t’amb GVCGaesco per obrir un Compte de Valors que et permetrà a més de poder subscriure o reemborsar participacions de ROBUST, operar amb altres fons de GVCGaesco i de tercers i operar també amb Accions i Renda Fixa.

També pots subscriure i reemborsar participacions de ROBUST a través de la plataforma de Tressis i la de Inversis o a través d’una entitat que les utilitzi.

Pla mensual d’estalvi o de reemborsament

Pots establir un pla per invertir o reemborsar mensualment una quantitat. A la butlleta trobaràs un apartat per activar aquesta opció.