ROBUST ja es membre de Spainsif, fòrum de la inversió socialment responsable

En línia amb nostre el nostre compromís ISR el passat mes de juliol ens vam incorporar a Spainsif, la plataforma de referència a Espanya per generar i difondre coneixement sobre la inversió socialment responsable.

L’associació té com a missió fomentar la integració de criteris ambientals, socials, i de bon govern corporatiu a les polítiques d’inversió mitjançant el diàleg amb els diferents grups socials.

logo-spainsif

Des de ROBUST creiem que és imperatiu buscar un desenvolupament econòmic més sostenible, per això rebutgem determinades activitats que considerem controvertides i recolzem a empreses que aporten solucions per a aquest creixement. Si seguim com fins ara, el planeta s’enfrontarà a transformacions molt radicals durant aquest segle. Per aconseguir el canvi considerem que s’ha de conscienciar a les administracions públiques, empreses i resta de la societat i, en aquest sentit, Spainsif ens sembla el fòrum adequat per treballar en aquesta direcció.

Estem contents ja que a més de contribuir a la promoció i foment de la inversió socialment responsable, també ens permetrà interactuar amb experts en la matèria per estar al dia i seguir desplegant ROBUST en aquet camp.

eurosif

 

 

This entry was posted in ISR. Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.